Hei Hei Dere ❤️

Som dere vet sliter jeg litt med angst og depresjon om dagen. Og det og komme seg ut døra, det er utrolig vanskelig for meg. Jeg har allverdens unnskyldninger hele tiden og prøver alt jeg kan for å slippe, men Jonny pusher meg så godt han kan.

Jeg var jo i en samtale i Fredrikstad Hjelpa og ble tilbudt et kurs. KiD kurs – Kurs i Depresjonsmestring ❤️ Jeg var ganske i mot det for det kom for fort for meg. Det var så kort tid igjen til det skulle begynne. Men jeg kastet meg uti det og om onsdagen var jeg på første samling. Dette for over 10 ganger totalt med litt ventetid mellom siste 2 ganger.

Og jeg er såååå glad for at jeg kastet meg uti det 🙂🙂 For fy søren for et bra kurs. Jeg var så fornøyd. Var så mye som ble klart for meg. Jeg turte til og med og snakke høyt forran de andre. Så stolt av meg selv der for det tør jeg aldri. Det er altfor langt utenfor min komfortsone egentlig. Så sykt stolt der.

Vi har også hjemmelekser hver uke, så dette er spennende.

Jeg har lest gjennom det første kapittelet fra første samling og det er så interessant og spennende at jeg ikke klarer og legge fra meg. Jeg har til og med lest kapittelet som vi skal gjennom neste samling. Så dette lover godt. Da er det hvertfall ikke kjedelig og langtråkig. Var så redd det skulle bli det.

Blir spennende og være på dette kurset i ukene fremover og jeg gleder meg faktisk til neste gang. Bare se om jeg gleder meg like mye når onsdagen nærmer seg og jeg må ut den døra. Det er vanskelig om dagen og jeg liker meg mye bedre her inne hvor det er trygt og godt og ingen andre mennesker.

Ønsker dere en fin fredag ❤️

10 år ❤️

Oktober 2023 ❤️

I slutten av denne måneden skulle du fylt 10 år gutten min ❤️

Men slik ble det dessverre ikke. Jeg sitter her alene nå og tankene flyr rundt i hodet mitt. Det kom plutselig over meg. Kom plutselig over meg at i slutten av denne måneden skulle du fylt 10 år ❤️ Men du er jo ikke her ❤️ Det er fryktelig vondt og tenke på. Var jo ikke slik det skulle bli. Du skulle vært en frisk og flott gutt på 10 år som løp rundt her hjemme ❤️

Det er såååå urettferdig at du ikke er her ❤️ Ingen fortjener og miste barnet sitt ❤️ Uansett alder og uansett hvor langt i et svangerskap. Ingen fortjener og miste barnet ditt uansett ❤️ Det finnes ikke noe værre enn det ❤️

Jeg lurer så inderlig på åssen du hadde sett ut og åssen du hadde vært ❤️ En flott gutt ville du vært uansett skatten min ❤️ Men Mamma lurer veldig ❤️

Tårene triller ❤️ Savnet er uendelig stort ❤️ Jeg vil alltid savne deg og vil alltid lure på hvorfor jeg mistet deg ❤️ Hvorfor kunne ikke du få komme inn i denne verden til meg ❤️ Hvorfor måtte du bli tatt fra meg ❤️ Hvorfor? Spørsmålene vil alltid være der og jeg kommer aldri til og få vite hvorfor. Jeg må bare lære meg og leve uten deg ❤️

 

Benjamin ❤️

Mamma savner deg ❤️

Mamma elsker deg himmelhøyt ❤️

Kjære gutten min ❤️

 

Hæ på du ❤️

Akkurat nå har jeg lagt meg godt til rette i sofaen med det største smilet ❤️

Skulle nesten tro jeg var alene hjemme, men neida 🙂

Amalie er med Pappa’n sin på besøk,  Sebastian sitter på rommet sitt og spiller, Lilo ligger i buret og sover og Emrik ligger her i sofaen ved siden av meg og sover ❤️

Jeg slo av tvn, så alt jeg hører er radioen på kjøkkenet og regnet som slår mot ruten ❤️ Noe så utrolig deilig ❤️

Fullstendig fredelig ❤️ Noe som var veldig deilig nå ❤️

Legger med et kosebilde av meg og Emrik fra tidligere i dag ❤️ Lille kosegutten min sin ❤️

Stoooor klem fra meg til deg ❤️

Hei Dere ❤️

Idag hadde jeg første samtale med ei hyggelig dame på Helsehuset. Gjennom Fredrikstad Hjelpa ❤️ Har snakka med ho før, så det gjorde at jeg ikke grua meg like mye. Selvom jeg kom med all verdens unnskyldninger for å ikke dra. Sjekka mailen flere ganger i dag i håp om at ho hadde avlyst. Vil virkelig ikke ut den døra om dagen. Det er et stort og hardt skritt og komme seg ut. Jeg blir matt av meg selv.

Jeg kom meg ut av døra, inn i bilen, ut av bilen, inn på Helsehuset og inn i heisen som dere ser på bilde ❤️ Litt stolt av meg selv der ❤️

Glad i og sitte og vente. Spesielt med de fine joggeskoene mine som jeg rett og slett elsker. Veldig lyst på de i svarte og.

Selvom jeg får helt angst av og sitte og vente. Akkurat som hjertet kommer ut av brystet mitt og jeg ikke får puste. Er sååååå redd hver gang noen går forbi meg eller ser på meg. Hater denne følelsen og jeg må virkelig jobbe med den.

Samtalen i dag gikk veldig bra. Var både godt og kost og se igjen ho jeg var i samtale hos. Vi fikk snakka litt og lagt litt planer for tiden fremover. Så får vi bare ta en dag av gangen og håpe at en dag blir det bra. For det vil bli bra igjen ❤️ Det både tror jeg og vet jeg.

Oi oi oi, så fine bilder i heisen æ gett…. Hjelpes meg. Blir helt flau av meg selv.  Men målet er og bli litt mindre. Jeg gjør det jeg kan nå for å gjøre diverse endringer ❤️ En dag skal jeg bli litt stolt av meg selv igjen ❤️ En dag ❤️

Håper dere har en fin tirsdag ❤️

Hei Kjære Dere ❤️

Håper dere har en fin start på ny uke ❤️

Her er ny uke i gang for fullt. Jeg vet ikke hvor høstferien ble av, men borte er den 🍃 Den fløy i vei, bokstavelig talt 🍃

Ferien vår har bestått av mye avslapping og kos ❤️ Ungene har vært på overnatting 2 netter hos Mormor og Moffa og vært en tur på svømming med Mormor ❤️

Ingen hadde lyst til og gå på skolen igjen i dag etter ferien. Amalie spurte meg i går kveld om ho kunne slutte på skolen og heller begynne og jobbe 🙂

Men så fort en er i gang så går det seg nok til, som alltid. Alltid første dagen som er litt ille. Så nå sitter jeg bare og venter på at de skal komme hjem ❤️ Gleder meg til og se de ❤️

Starten på ny sunn uke går litt dritt. En vekt som er ute på tur….. Den har ikke lyst til og være helt samarbeidsvillig, så der må vi gå til innkjøp av en ny. Klokka er 13.40 straks og jeg har enda ikke spist frokost….. Jeg må virkelig ta meg et tak i nakken og skjerpe meg. Jeg må komme meg opp om morran og få i meg frokost, ikke gå og legge meg igjen når ungene har gått på skolen.

FULL SKJERPINGS CATHRINE!!!!!

Ønsker dere en fin start på ny uke ❤️ Noen er kanskje så heldige at de starter høstferie nå ❤️ Nyt det ❤️

Stor klem til dere fra meg ❤️

Nå må det en liten stram og ny endring til. Jeg har klart og gå ned ca 15 kilo, men har vært litt lite ikke flink i de siste mnd med litt for mye brus og snacks at et par nye kilo har sneket seg på gett.

Så i dag gikk det 2 små snickers tidlig på dagen pluss 1 bolle ostepop til kveldens episoder av Farmen. Måtte jo bli kvitt det slik at det er klart til ny start i morra som det er mandag og ny uke.

Målet er hvertfall og prøve ❤️

Jeg klarte meg så fint etter jul. De periodene jeg bestemmer meg for å slutte helt med godteri og brus går det så bra. Selvom resten av gjengen koser seg med litt godis i helga trenger jeg bare og lukte på det og så er jeg fornøyd ❤️ men nå har jeg rett og slett vært uflink. Og så lenge jeg også er sykemeldt og ikke har lyst til og hverken forlate huset eller ork til og gjøre noe, blir det mye stillesitting eller liggende på sofaen. Og det ender dårlig.

Så i dag bestemte jeg meg for at nå skal jeg prøve og være flink fra i morra av og en liten periode fremover. Noen flere kilo må av denne altfor tunge kroppen. Det er dessverre en liten snickers igjen, men den håper jeg samboeren min tar 😂 Den siste 4 pk med cola er jeg litt mer usikker på. Burde helst vært kvitt den og, men akkurat nå orker jeg ikke og bælme 4 stk 1,5 litere med cola på 50 min ish…… Men jeg har ikke satt helt brus stopp, tror jeg!!! Usikker!!!! Men snack stop MÅ JEG HA!

Så får vi se åssen det blir i morra. Tenkte på en vekt veiing og starte derfra. Bedt Jonny pushe meg til og trene litt. Jeg har strikk, matte og kettlebell 🖤 Kommer et lite stykke med det og det trenger jeg heller ikke å bevege meg ut av huset for å gjøre, så slipper folk og se meg. Men samtidig må jeg begynne og komme meg ut og gå 🖤 Jeg har jo nye freshe joggesko og trådløst headsett har jeg også, så hvorfor ikke 🖤 og har jeg musikk på øra slipper jeg og høre folk slenger bemerkninger etter meg om hvor feit jeg er. Og bare lykke øya ved forbipasserende så jeg ikke ser de ser på meg.

Slik føler jeg det nå og det er en vond følelse og bære 🖤

Hjelp!

Hva er det med meg og søndager? Det er en så dårlig miks at du aner virkelig ikke! Jeg begriper ikke!!

Til og med hvis Mamma ringer får jeg bare høre “åja, det er søndag i dag ja”!

Jeg er lei meg, amper, irritert, oppgitt og sur. Og litt stressa i toppen! Stressa i topplokket!

Men hvorfor? Jeg har ingen grunn til det. Men likevel er det sånn. Så og si hver eneste søndag.

Jaja, forrige søndag var faktisk fin ❤️ Da skulle ungene ha høstferie så det betød at det ikke var skole den mandagen som kom da. Så jeg har tenkt litt om det har noe med det og gjøre. At jeg kanskje gruer meg litt til ny uke hvor det betyr at de skal på skolen igjen og jeg blir uten de på morningene igjen. Jeg aner rett og slett ikke. Jeg har vært sånn i flere år nå. Spesielt også om det har vært søndager og jeg skal på jobb mandagen etter.

Men HVORFOR?

Sitter her i sofaen nå og rister så ille med foten at tlf min også rister og det er et under at jeg i det hele tatt treffer riktige bokstaver på tastaturet på skjermen min. Gruer meg til kommende uke.

Starter også opp med samtaler igjen på Fredrikstad Hjelpa. Så heldig at jeg fikk komme til ho jeg har vært hos før. Kanskje dette “søndagsproblemet” er noe jeg bør ta opp med ho? Selvom jeg mener vi kanskje har snakka om det før.

Flere med sånne rare “søndagsproblemer”?

❤️